25.1.08

Zobrazuje se Vám blog správně v IE?

Re: Po pěti emailech a marném čekání na odpověď od někoho zodpovědného (aka z Blogger Teamu) jsem se rozhodl zkusmo použít zálohované starší šablony. Chytila se až ta třetí. S tou originální připo... prakticky identická. Doteď nevím, kde se stala chyba, a asi už to ani nezjistím (s problémem si neporadil ani kolega matfyzák informatik), ale hlavní je, že blog už zase vypadá tak, jak by měl.

Takže s chutí do postování.

Zdar a sílu přeje

Martin

Teď jsem náhodou zkusil otevřít stránky v Internet Exploreru a je to celé nějaké připo... Jak se to zobrazuje vám, kteří IE používáte? Můžete mi nechat vzkaz v komentářích, ať se na to můžu podívat!

Díky

7 comments:

Vojta said...

Je to ňáký divný. Lišta napravo zmizela a na hlavní stránce je jen dnešní příspěvek, náboženství a kousíček korejských mýtů.

Anonymous said...

Obsahu nepomáhá ani změna prohlížeče (zkoušel jsem tři a furt ty samý sračky), ale pod IE7 se to zobrazuje normálně.

Martin Vlnas said...

nejses ty nahodou z vopavy, ale diky za info...

Part said...

Zkusil jsem IE 6.0, a taky se zobrazi jen cast....

Anonymous said...

co dodat, snad jen, ze to neni chyba ani prohlizece, ani obsahu. ikona emailu naznacuje, ze jde bud o upgrade, nebo degrade, zalezi jak se to vezme.

slealea said...

pop over here dolabuy gucci More about the author Chrome-Hearts Dolabuy see here Chrome-Hearts Dolabuy

neausley said...

read the full info here g8z45q4r55 replica louis vuitton bags replica bags manila d8m49u0m01 replica bags review her comment is here h0s45p6v70 replica bags on amazon click to find out more b7h43f0b92 replica louis vuitton replica bags sydney c1j19n5e74